PESCARUSUL ALBASTRU -SULINA

1 Day
Casa Pescarusul Albastru din Sulina este o casa traditionala, construita numai din materiale naturale, biodegradabile, compusa din 4 camere cu baie proprie, terasa din lemn si stuf.

Va oferim conditii de buna calitate si preturi accesibile in vederea petrecerii unui concediu de neuitat. Este pozitionata in centru foarte aproape de navele rapide si pasager.

Mihai, proprietarul este un renumit pescar sportiv de stiuca si salau în perioada de toamnă si ghid turistic autorizat renumit, detine o barca de 12 persoane si va poate plimba in cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii unde veti primi informatii exacte despre tot ceea ce va inconjoara, ape, flora, fauna, traditii si istoria locurilor deltei.

Pentru excursiile in Delta Dunarii preturile se stabilesc de comun acord la fata locului in functie de traseu, distanta si timpul parcurs, unde in prealabil sunt descrise traseele ce urmeaza a fi facute, cu toate detaliile si amanuntele.

La cerere facem excursii cu barca la varsarea Dunarii in Marea Neagra, padurea Letea, pe canalele deltei, in golful Musura si in zona insulei K la coloniile de pasari,la colonii de pelicani, trasee in zona Crisan, se pot face combinatii de trasee catre satul de rusi lipoveni- Mila 23, Caraorman, Cardon sau Sf. Gheorghe .Se pot organiza partide de birdwatching si fotografie…

Va oferim conditii de buna calitate si preturi accesibile in vederea petrecerii unui concediu de neuitat.

You can send your enquiry via the form below.

PESCARUSUL ALBASTRU -SULINA
Open chat
Buna ziua . Cum va putem ajuta?
Call Now ButtonSuna acum