CASA CALIN

Casa Călin se află în comuna Crişan. Oferă facilități de grătar și o terasă. La proprietate şi în zona din jur pot fi practicate diverse activităţi, inclusiv drumeţii.

La cerere, oaspeţii se pot bucura de mâncăruri de casă, preparate cu produse bio. Tot la cerere și la un cost suplimentar, pot fi organizate excursii cu barca în Delta Dunării.

 

Preturi de la 149 lei/zi

Steaua Apelor 3 * Nufaru    

Situat in Delta Dunarii, Complexul Steaua Apelor va ofera experienta unei vacante la un confort maxim. Pentru a ajunge aici, trebuie sa urmati drumul judetean Tulcea – Murighiol pe care sa va fixati ca destinatie localitatea Nufaru, situata pe malul Dunarii la 12 km de Tulcea.

Complexul STEAUA APELOR
– 3 pensiuni ( cu cca. 80 de locuri )un restaurant cu cca. 220 locuri + terasa, o noua sala multifunctionala cu peste 200 locuri in care se organizeaza majoritatea evenimentelor , piscina descoperita, piscina acoperita cu Jacuzzi, billiard, tenis de masa, fitness, camera de joaca pentru copii, sauna, masaj, teren de sport multifunctional, minigolf, sah de gradina, parcare pazita, etc.

PRET:de la 217 lei / pers / zi cu mic dejun inclus

GREEN VILLAGE 4* Sfantu Gheorghe –Tulcea

Complexul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 50 camere duble standard, 8 garsoniere (duble superioare),30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living.

Terasele camerelor au vedere spre Dunare si mare. Vilele sunt inconjurate de o salba de lacuri, cu nuferi si alte plante de apa, unde cuibaresc rate salbatice, pe care le puteti urmari in timp ce va savurati cafeaua.
Oaspetii nostri pot lua masa pe terasa restaurantului (capacitate totala: 240 locuri, parter / etaj, interior/ exterior), privind fluviul si nemarginirea marii sau pe pajistea cu umbrare de stuf, situata pe malul lacului.Bucatarii nostri va pot pregati preparate gustoase din peste sau carne din bucataria internationala si cea locala.
La asfintitul soarelui va puteti relaxa savurand un cocktail sau un pahar cu vin la unul din barurile lacustre.

Pachetul include:
4 nopti de cazare cu demipensiune;Transfer Murighiol – Sf Gheorghe – Murighiol;Excursie la Sulina prin Cordon Litoral;Plimbare cu bicicleta;Pescuit in incinta resortului cu echipament aferent;Masaj de relaxare la centrul Spa (o sesiune/pers: 45 min);Acces la piscina si jacuzzi, Entertainment Center, Lotus Spa, Cinema Paradiso;perioada 01.06-27.09  (exceptand 03.08-17.08)

Pret;de la 1990 lei/pers /pachet


Open chat
Buna ziua . Cum va putem ajuta?
Suna acum